Kladiva za meso
Uporabite jih lahko za razbijanje kotletov, zdrobitev česna in drobljenje mete v kozarec Mojito. Krače iz visokokakovostnega bukovega lesa se dobro prilegajo roki. Ne glede na to, ali izberete lesene ali tiste s konicami iz nerjavečega jekla. Poleg tega jih imamo v dveh različicah: klasičen kladivo z dolgim ročajem in bolj kompakten kladivo brez ročaja.
Bestsellers
Zrezki? Potaknjenci? Mallet je nujen
Tapkanje s kladivom zmehča vlakna mesa in izboljša njegov okus in teksturo. Mehčanje razgrajuje mišična vlakna in mehča meso, kar omogoča, da marinada in sestavine začimb bolje prodrejo v meso. Rezultat je mehak in sočen. Lesene mesne krače so tako nepogrešljivo orodje pri pripravi zrezkov in pečenju zrezkovna žaru. Izdelujemo različne variante krač, vse iz bukovega lesa. Mesne krače s kovinskim mehčalcem nudijo trdnost in vzdržljivost, kar je koristno pri ravnanju s težjimi kosi. Zobci iz nerjavečega jekla lahko zlahka obvladujejo razbijanje višjih zrezkov. Krače z ročaji zagotavljajo udoben in čvrst oprijem, ki omogoča enostavno delo z mesom. Priporočamo, da meso potrkate na rezalno desko, da ne poškodujete kuhinjskega , pulta.
Kako skrbeti za mesni kladivo
Zaradi stika z mesom je pravilna higiena izjemno pomembna za pravilno nego krač. To bo preprečilo plesen in plesen. Po vsaki uporabi je treba krače temeljito oprati s toplo vodo in detergentom. Impregnirani so z, lakom, zato vam ni treba skrbeti, da bi voda poškodovala les. Pravilna nega in upoštevanje higienskih standardov vam bosta zagotovila dolgo življenjsko dobo in varno uporabo med kulinaričnimi dogodivščinami.