Lesene lopatke
Visokokakovostne in gladko obdelane lopatice so posebej upognjene in zelo nežne na teflonu. Še posebej jih boste cenili pri pripravi palačink, ocvrtih jedi ali celo med pečenjem na žaru.
Bestsellers
Za kaj je dobra lesena lopatica?
Dobro lopatico boste poznali, ko palačinko z lahkoto obrnete. Naši so takšni. Les je gladko obdelan, nežen s teflonskimi stružnicami in posebej upognjen. Zahvaljujoč temu lahko testo lepo poberete in ga hkrati ne raztrgate. Za ljubitelje tankih francoskih palačink priporočamo tudi leseno lopatico. Vendar pa boste pri pečenjuna žaru cenili tudi upognjene lopatice iz lesa. Podobno kot lesene klešče za žar za meso ali camembert. Imamo vse za kuhinjo !
Osnovni recept za palačinke. Kot od mame!
Ne boste potrebovali nobenega drugega recepta za palačinke, tako otroci kot odrasli bodo navdušeni nad tem. V 250 ml mleka zmešajte dve jajci, pakiranje vanilijevega sladkorja in ščepec soli. Postopoma dodajte 150 g navadne moke. Testo za 30 minut skrijte v hladilniku, nato pa ga lahko cvrtite! Dobro se ujemajo z domačimi konzervami in svežim sadjem. In če izpustite vanilijev sladkor, lahko palačinke uživate tudi slano, na primer s špinačo.