Lesene zajemalke
Naravne lesene lončke za juho, začimbe ali med so prijetne v roki, poleg tega pa masivni les lepo deluje z vsako nadaljnjo uporabo. Ne glede na to, ali izberete obleke iz lipe, češnje ali bukovega lesa – njeno zrnje bo vedno edinstveno. Sploh vam ni treba skrbeti za vlago. Naši leseni lonci so impregnirani z nestrupenim oljem, primernim za stik z živili.
Bestsellers
In čemu pravite lonček v vaši državi?
Nabiralec ali lonček je eno najpogostejših imen, imenuje pa se tudi žufánek ali šufan, odlívka ali preprosto velika žlica, znana pa je tudi kot fornefla, šeblefla in šepkela. Lesene zajemalke so odlični kuhinjski pomočniki, ki vašemu kuhanju in serviranjuprinašajo naraven in rustikalen pridih. Majhne merice za začimbe in ohlapne čaje vam omogočajo natančno merjenje potrebne količine, medtem ko je okrogla zajemalka tekočega medu enostavna za uporabo in natančno razdeljuje.
Pravilna nega lesenega lonca
Lesena posoda ima številne prednosti, kot so toplotna odpornost in nežnost na površini loncev in ponev. Pri uporabi lesenega lonca je pomembno, da ga ustrezno skrbite. Po uporabi ga sperite s toplo vodo in dobro posušite. Njegova površina je impregnirana, vendar jo lahko občasno obdelate z oljem, da ostane v optimalnem stanju. Pustite, da se lesena lončka prosto posuši na zraku in se izogibajte namakanju z vodo ali dolgotrajnemu potapljanju. Na ta način boste leseno namizno posodo ohranili lepo, funkcionalno in bo v vaši jedilnicidolgoletno veselje.